Management ondersteuning

Vaak zijn er situaties waarbij organisaties tijdelijk een manager nodig hebben. In afwachting van het reorganiseren of werving en selectie van een nieuwe leidinggevende. Ook voor het testen van een nieuwe functie binnen de organisatie. Gedurende deze momenten is een professional met leiderschapskwaliteiten, die snel inzetbaar is, hard nodig. In dit kader biedt Prospekto het volgende:

• Interim-management
• Change management
• Learning and Development
• Programma management
• HR-werkzaamheden

Door onze brede kijk op samenwerken en project- en programmamanagement zorgen wij voor uitkomsten waar je direct resultaten mee kan boeken. Wij maken een analyse en belichten je project of programma vanuit verschillende invalshoeken. Uw organisatie krijgt dan een goed overzicht in de prioriteiten en sterke en zwakke punten. We zorgen dan voor een project of programma dat praktich, professioneel en efficient verloopt.

rawpixel-799380-unsplash.jpg

Being a great leader is all about having a genuine willingness and a true commitment to lead others to achieve a common vision and goals through positive influence. No leader can ever achieve anything great or long-lasting all alone. Teamwork goes hand in hand with leadership. Leadership is about people-and for people.